Felnőttbarát vendégélmény - ismét rekordok dőltek

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 14. 15:45

Évtizedekkel azután, hogy a biliárdért vagy a csocsóért álltak sorba a vendégek, most itt a 21. század vendégélményeszköze.

Játékidő rekordok dőltek meg, ahogy a tanév kezdetével a felnőttek vették birtokba a Touchgametable asztalokat. A kollégák elmondása szerint sokan vártak türelmesen, hogy odaférjenek a játékokhoz.

Reggel 8-tól éjjel 12-ig folyamatosan foglaltak voltak a bárnál a Touchgametable asztalok a Danubius Hotel Bükben

Hogyan lehet a Touchgametable nyolc vendégszegmens kedvence egyszerre?

A szellemes innováció lényege, hogy egyetlen eszköz több mint húsz népszerű játékot tesz elérhetővé. Ezek között vannak felnőtt, családi, party és gyerekjátékok is. Klasszikusok, mint a sakk, a puzzle, memory és a projekt fejlesztőinek saját játékai, mint az Amőba (!), a Magyarország városkereső, vagy a különösen népszerű Leghosszabb út.

A hotelvezetők, akik a Touchgametable mellett döntöttek, látják mennyire hálásak a vendégek, ha túllép a hotel a megszokott biliárd-, csocsó-, bowlingkínálatból és digitális közösségi élményt nyújt.

Konferenciaeszköz és csapatépítő esti program

Orvoskonferenciától banki napig számtalan eseményen került a középpontba a Touchgametable azzal, hogy felszabadult közös játékélményt nyújt. A felület brand megjelenítésének pedig a szervezők örülnek leginkább, hiszen így az élményt a rendezvényhez kötik a résztvevők.

Itt tudhat meg további részleteket a touchgametable szolgáltatásokról >

(X)