Felnőttek a trambulinon – ünnepelt a Kolping

Szerző: Vajk Brigitta

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 21. 20:02

Jubileumi partnerfesztivállal ünnepelte 20. születésnapját Magyarország első családbarát szállodája, az alsópáhoki Kolping Hotel, ahol a meghívottak, stílusosan, maguk is újra gyerekek lehettek kis időre.

A szeptember 21-i születésnapi rendezvény mintegy 150 meghívottját az igazgató, Baldauf Csaba köszöntötte, majd a közös fotózás után játékos feladványok vártak a résztvevőkre, ünnepi falatokkal körítve.

A játék előtt mindenki kézhez kapta „útlevelét”, amelyben összegyűjthette az egyes állomásokon szerzett pontjait, egyúttal jogosultságot szerezve a sorsoláson való részvételre. A ház természetesen igazi gyereknek illő feladatokkal készült, amelyekbe a sok „homo ludens” élvezettel vetette bele magát. A fizikai erőnlétet és az ügyességet a trambulinon, a gokartpályán és a fixi kerékpárokon lehetett kipróbálni, agytornaként pedig a Kolping-totó és az illatfelismerések (pálinkából és masszázsolajból) szolgáltak. S végül, de nem utolsósorban mindenki kedvére szelfizhetett a gyerekek kedvencével, a Kolping emblematikus vízilovával, Bobóval.

Csoportkép a partnerparti résztvevőivel


A könnyed mulatság és a jól sikerült ünneplés – melyet az időjárás is kegyeibe fogadott – mögött persze mindenki számára nyilvánvalóvá vált a befektetett munka komolysága és a kolpingosok profizmusa, melyet igazol a szálloda töretlen sikere. S a tény, hogy az induláskor 30 fős csapat mára 152 főre bővült, mutatja, a Kolping egy nagy család, ahova kötelező gyerekekkel érkezni.

A jubileumi év kapcsán az ötletekből sosem kifogyó kolpingosok egész évben folyamatosan rengeteg meglepetést tartogatnak vendégeiknek, főként a gyerekeknek – s az évből 3 hónap még hátravan.

Annak, aki még nem hallotta, meg is súgom: hamarosan Bobó és Mimi esküvőjétől lesz hangos a Kolping Hotel minden szeglete, vagyis Boldizsár Ildikó meseíró története életre kel szeptember 30. és október 2. között. Azt javaslom, ne tétovázzanak, fogják az apróságokat, és meg se álljanak Alsópáhokig!