Indul az Andrássy Rezidencia Wine & Spa felújítása

Forrás: turizmus.com

 2020. december 17. 16:26

Felújítási munkálatokat kezdenek el a jövő év elején a jelenleg üzemszünet miatt zárva tartó tarcali Andrássy Rezidenciában. A kapacitásbővítő és értékteremtő beruházásoknak köszönhetően tovább bővül a szálloda által kínált szolgáltatások palettája.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel üzemszünet miatt idén már nem fogad vendégeket a tarcali Andrássy Rezidencia Wine & Spa, a jövő év elején pedig felújítási munkálatok indulnak a BDPST Group tulajdonában lévő hotelben – adják hírül.

Az ingatlanfejlesztő cég kapacitásbővítő és értékteremtő felújítás során fejleszti tovább a rezidenciát. Az egyik fő céljuk az átalakítással, hogy a szállodához tartozó, eddig kihasználatlan borászati épület modern, multifunkcionális rendezvényhelyszínné alakításával üzletileg sikeresebbé tegyék a létesítményt.

Az 1700-as években épült főúri kúria az 1830-as években került az Andrássy család tulajdonába, a II. világháborút követő államosításokig pedig a leszármazott családtagok birtokolták az udvarházat. Az ezt követő időkben számos alkalommal gazdát cserélt a kastély, mielőtt 2019-ben a BDPST Group megvásárolta az üzemeltető céget.

12 új szobával is bővül a tarcali ötcsillagos szálloda

Fotó: andrassyrezidencia.hu

Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyetlen ötcsillagos szállodájaként az Andrássy Rezidencia prémium szolgáltatásokat kínált: bisztró jellegű étterem és rendezvénytér, valamint spa- és wellnessrészleg várta eddig az idelátogatókat.

A BDPST Group kapacitásbővítő beruházás keretében fejleszti tovább a rezidenciát, amely 12 új szobával, kültéri felnőtt- és gyermekmedencével, valamint egy esküvők és konferenciák számára kialakított, 130 fős rendezvényhelyszínnel bővül.

Az átalakítással amellett, hogy kihasználják a borászati épület nyújtotta teret több mint 100 fő befogadására alkalmas, modern rendezvényhelyszínként, üzletileg is eredményesebbé teszik a létesítményt, a munkahelyek hosszú távú megőrzése érdekében.

„A régió felvirágoztatásához nélkülözhetetlenek a fejlett, modernizált és széles körű szolgáltatásokat nyújtó szállodák, és a lassan tizenkét éve működő Andrássy Rezidencia esetén elérkezett az idő a megújulásra. A munkálatoknak köszönhetően nem csupán tovább fejlesztjük az Andrássy Rezidencia által eddig nyújtott szolgáltatásokat, hanem további elemekkel bővítjük kínálatunkat. A fejújítás végeztével kültéri medencékkel, előkelő étteremmel és multifunkcionális, modern rendezvényközponttal várjuk majd az érdeklődőket” – mondta Kiss Zoltán, aki 2020 nyarától vette át Tarcalon a szállodaigazgatói posztot.

Kiss Zoltán

Az elismert szállodaipari szakember 2015 júniusától dolgozott igazgatóként a sikondai Ambient Hotel & Aroma SPA-ban. Ezt megelőzően 2009-től az egerszalóki Saliris Resortot nyitotta és vezette, valamint kilenc éven keresztül igazgatta a Danubius Hotelshez tartozó Aréna (volt Stadion), Budapest és Helia szállodákat. Kiss Zoltánt korábban a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Északi régióvezetőjének és a Dél-Dunántúli régióvezető-helyettesének választották meg. 2020 nyarától vezeti a tarcali Andrássy Hotel Wine & Spa-t.