Fenntartható koktélok és zero waste ételek a Liz & Chain Rooftop Bárban

Forrás: turizmus.com

 2024. április 02. 14:25

A fenntarthatóság nagy hangsúlyt kap a Budapest Marriott Hotel működésében, így a szálloda 9. emeletén található, felújított Liz & Chain Rooftop Bár is úgy alakította át az étlapját és koktéllapját, hogy az igazodjon a vállalat értékéhez.

A Liz & Chain Rooftop Bár minden falatja – a gyökerektől a szárakig történő felhasználásától, a kreatív újrahasznosítási technikákig – a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünket testesíti meg anélkül, hogy az íz vagy a minőség rovására menne.A koktéllapon szereplő italok esetében pedig az organikus alapanyagok felhasználásával kezdve, a farmtól a pohárig tartó kreációkon át, az ételpazarlást minimalizáló innovatív technikákig, minden egyes korty a fenntarthatóságot ünnepli – tájékoztatott a szálloda.

Fenntartható koktélok és zero waste ételek a Liz & Chain Rooftop Bárban

Fotó: Budapest Marriott Hotel

"Nagy örömmel indítottuk útjára fenntartható koktél- és zero waste ételkoncepciónkat, amellyel bizonyítjuk elkötelezettségünket a környezetvédelem és a kulináris innováció iránt" – mondta Lányi-Biró Edina, a Budapest Marriott Hotel PR- és marketingmenedzsere.