Fenntartható turizmusról tartanak konferenciát online részvételi lehetőséggel

Forrás: turizmus.com

 2023. augusztus 29. 10:20

Szeptember 13-14. között rendezik a SUSTOUR projektet lezáró fenntarthatósági konferenciát, melyen virtuálisan is részt lehet venni egy regisztrációt követően.

A fenntartható turizmus az egyik legfontosabb kérdés, mely az elkövetkezendő években mind a kiutaztatás, mind a beutaztatás területén megkerülhetetlen lesz. Az Európai Unió ennek támogatására hozta létre a SUSTOUR projektet.

fenntarthatosag_123rf

A fenntarthatósági konferenciát szeptember 13-14. között rendezik, melyhez egy regisztrációt követően bárki csatlakozhat online

Fotó: 123rf.com

A projekt most lezárul, melyet egy fenntarthatósági konferenciával összegeznek - adta hírül a MUISZ. A konferencia célja, hogy az utazási irodák is tájékozódni tudjanak arról, hogy a projektben résztvevő országokban milyen lépésekre került sor az elmúlt évben, hogyan illesztették be a turizmusba a fenntarthatóság szempontjait.

A konferenciát szeptember 13-14. között rendezik, melyhez egy regisztrációt követően bárki csatlakozhat online. A fő témakörök, melyeket a rendezvényen érinteni fognak, a karbonlábnyom csökkentése, az egyszer használatos műanyagfelhasználás csökkentése, kommunikáció a fenntartható turizmus fontosságáról és jó gyakorlatok. Szeptember 13-án a MUISZ-tag OTP Travel is részt vesz majd az egyik panelbeszélgetésben.

Az érdeklődők ITT regisztrálhatnak és tudhatnak meg többet a rendezvényről.