Ferenczy Anikó és Szeghalmi Ferenc a Mogotel csapatában

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 27. 09:45

A Mogotel Hotel Group a Novotel Budapest Centrum üzemeltetőjeként jelent meg a magyar fővárosban.

Amint arról korábban már beszámoltunk, a négycsillagos, 227 szobás Novotel Budapest Centrum a rigai székhelyű szállodaüzemeltető cég, a Mogotel Hotel Group és az Accor Hotels franchise-megállapodását követően fogad újra vendégeket. A Mogotel tervei szerint a Novotel Centrum 2025-re ötcsillagos Mövenpick-hotellé alakul át.

A Novotel Budapest Centrum a budapesti Rákóczi úton

Fotó: Accor

A Mogotel Hotel Group, a balti államok vezető szállodaüzemeltetője Lettországban, Észtországban, Ukrajnában, Németországban, Lengyelországban, Bulgáriában és Szlovéniában is működtet szállodákat, s további terjeszkedést tervez Közép-Európában.

Ferenczy Anikó

Fotó: saját kép

A Novotel Budapest Centrum megnyitásával egy időben a Mogotel Hotel Group Ferenczy Anikót nevezte ki a cég európai franchise-hoteleinek operatív irányításáért felelős vezetőjének. A szakember felel majd a meglévő és újonnan nyíló hotelek kiemelkedő színvonalú működtetéséért és teljesítményéért. Ferenczy Anikót korábban az MT Zrt. Magyar Kongresszusi Irodája igazgatójaként, majd a Novotel Budapest City & Budapest Kongresszusi Központ értékesítési és marketing igazgatójaként ismerték a hazai szakemberek.

Elérhetőségei:
E-mail: aniko.ferenczy@mogotel.com
Telefon: +36 30 2577751

Szeghalmi Ferenc

Fotó: saját fotó

A Novotel Budapest Centrum (egykor Palace Hotel) igazgatója Szeghalmi Ferenc. A szakember korábban széles körű tapasztalatokat szerzett hotelmanagement és F&B területen. 2005 és 2019 között Írországban számos vezető pozíciót töltött be. Írországi tartózkodásának utolsó 6 évében a My Place Dublin Hotel igazgatója volt.Szeghalmi Ferenc 2019-ben tért vissza Magyarországra, a Netizen Budapest Centre Hotel / Hostel igazgatói feladatainak ellátására.

Elérhetőségei:
E-mail: ferenc.szeghalmi@accor.com
Telefon: + 36 30 742 7488