Fergeteges forgatás az Andrássy Hotelben

Forrás: turizmus.com

 2015. március 01. 14:39

Egy este erejéig mindenki filmfőhős lehetett a Mamaison Hotel Andrássy Budapest partnerpartiján, sőt, a legjobba alakításokat Oscar-díjjal is jutalmazták. A rendezvény ezúttal is kreatív és élményszerű módon zajlott, a filmek világát idézte.

Megszokhattuk már, hogy a Mamaison Hotel Andrássy Budapest mindig valami újjal rukkol elő, amikor partnereit vendégül látja. Így történt ez most is: ezúttal az érkezéstől az este végéig minden a mozi, a filmek, illetve Hollywood hangulatának jegyében telt.

 

A résztvevők a Korda Filmstúdió munkatársainak iránymutatásai nyomán eljátszhattak egy-egy jelenetet a Pszichoból, ezeket az este végére összevágták és a néhány perces trailereket le is vetítették. A szavazatok alapján több kategóriában is Oscar-díjjal jutalmazták a legjobb alakításoknak.

Az este folyamán greenbox fotózás is zajlott, a fotókon híres filmszereplőkkel pózolhattak a vendégek. A háznézés is egyedi módon történt, a szobákban filmzenéket kellett felismerni, a jó válaszokat adók között értékes nyereményeket sorsoltak ki.

KÉPGALÉRIA a rendezvényről

29 kép Mamaison Hotel Andrássy partnerparti, 2015. február 25.

A büféasztalos vacsora több jellegzetes amerikai ételt is felsorakoztatott újragondolt és rendkívül ötletes módon, ám addig is popcornt, vattacukrot, hot dogot „csipegethettek" a résztvevők, vagy pillecukrot is sütögethettek. A vacsora előtt különleges borkóstoló is zajlott, Kovács Antal, az ismert sommelier azonban a borokat ezúttal nem ételekkel vagy csokoládéval párosította, hanem filmekkel.

Külön kiemelendő, hogy az emlékezetes este teljes programját a hotel saját csapata szervezte és bonyolította le, a profi forgatóstáb és a greenbox fotósok közreműködésével.

/