Fiatalokat támogat a Marriott európai jótékonysági kampánya

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 05. 14:52

Három budapesti, a Marriott-csoporthoz tartozó szálloda csatlakozott a vállalat „You eat, we give” elnevezésű európai jótékonysági programjához.

A napokban kezdődött a Marriott International éves You Eat, We Give jótékonysági programja, melynek célja, hogy 2018-ban 400.000 euróval segítse azon európai alapítványokat, melyek fiatalokat támogatnak önálló életük és szakmai pályafutásuk kialakításában.

A Budapest Marriott Hotel és a Courtyard by Marriott Budapest City Center ismét büszkén csatlakozik a szállodacsoport fiatal felnőtteket segítő erőfeszítéseihez Európa-szerte. A kezdeményezéshez idén először a The Ritz-Carlton európai szállodái is csatlakoznak, köztük a The Ritz-Carlton, Budapest.

 

Szeptemberben és októberben a Marriott 1 eurónak megfelelő összeget adományoz minden elfogyasztott ebéd és vacsora árából, így a budapesti Marriott-lánchoz tartozó szállodák éttermi vendégei is hozzájárulhatnak az adománygyűjtéshez.

A jótékonysági projektben részt vevő éttermek: a Deák St. Kitchen (The Ritz-Carlton, Budapest), a Peppers Mediterranean Grill (Budapest Marriott Hotel) és az Oléo Pazzo Mediterranean Bistro (Courtyard by Marriott Budapest City Center).

A Marriott európai szintű ‘World of Opportunity’ programján belül a You Eat, We Give kezdeményezés fő célja a fiatalok munkanélküliségének csökkentése, kiválasztott jótékonysági partnerszervezeteken keresztül.

Az európai Marriott-szállodákkal együtt a The Ritz-Carlton, Budapest, a Budapest Marriott Hotel és a Courtyard by Marriott Budapest City Center által gyűjtött adományokat szakképzésekre és készségeket fejlesztő tanfolyamokra fordítják az SOS Gyermekfalvak Ifjúsági Programjain keresztül.

Az Egyesült Királyságban található szállodák adományai pedig a The Prince’s Trust által működtetett továbbképzésekhez járulnak hozzá.

A Marriott International vendégei segítségével több mint 3 millió euró adomány gyűlt össze a You Eat, We Give kapmány 2012-es indulása óta, a cég dolgozói pedig 60.000 önkéntes órában segédkeztek abban, hogy fiatalok megtalálják a karrierjük felé vezető utat.