Fiatalos szobák a megújult Mercure Koronában

Forrás: turizmus.com

 2018. április 15. 17:00

Mercure Fashion Ladies’ Night elnevezésű rendezvénye keretében mutatta be újdonságait a Mercure Budapest Korona április 12-én.

A régióban először rendezte meg az AccorHotels Mercure Fashion Ladies’ Night elnevezésű, nőknek szóló exkluzív estjét a Mercure Budapest Korona hotelben.

A program során Lakatos Márk házigazda iránymutatásával stílustanácsadásra, gardróbfrissítésre, szállodai egyenruha-bemutatóra, valamint a CAKO márka tavasz/nyári kollekció showroomjának bemutatására is sor került.

A két éve indult Mercure Fashion Night elnevezésű rendezvénysorozat folytatásaként rendeztük meg a kifejezetten hölgyeknek szóló Mercure Fashion Ladies’ Night eseményünket” – mondta el Sabina Bartyzel, a magyarországi Novotel és Mercure szállodák regionális üzemeltetési igazgatója. – „A most debütáló formátumot egy nyári, férfiaknak szóló, majd egy őszi, szintén nőket célzó tematikájú fogja követni a Mercure Fashion programsorozat keretében. A mostani helyszín különlegessége, hogy féléves felújítási munkálatokat követően ez alkalommal láthatták először a megújult szobákat a LeClub AccorHotels program tagjai és a partnereink.”

A szálloda három emeletén eddig összesen 100 szoba kapott új, fiatalosabb, modernebb designt.



A már elkészült három emelet szobái világosabbak lettek, és modernebb, színesebb, fiatalosabb külsőt kaptak

Fotó: Mercure Korona

Az est másik fénypontjaként bemutatták a Mercure hazai tervezők ihlette új egyenruha-kollekcióját is. Nádassy-Szabó Eszter, a szállodalánc marketing menedzsere elmondta: az új egyenruhákon a modern, letisztult vonalak mellett megjelenik a szolid, kortárs divat irányzatai szerint újragondolt matyó minta is.