Filmforgatás teheti még ismertebbé a Continental Hotel Budapestet

 2011. július 26. 14:30

Magyar, amerikai és orosz magántőkéből, amerikai sztárok bevonásával, angol nyelven forog Sas Tamás S.O.S. Love! című romantikus 3d-filmje. Öt Los Angeles-i munkanap után Budapesten kezdik a munkát, jelentették be a film Continental Hotel Budapest szállodában tartott sajtótájékoztatóján július 25-én. A kötődés kettős, mert nem csak a sajtótájékoztatót tartották itt, hanem a film több jelenetét is itt a szállodában forgatják.

Hollywoodban nem most figyeltek fel az egyik legnézettebb hazai rendező munkáira, hiszen néhány éve a „Szerelemtől sújtva” már igen nagy elismerést vívott ki azzal, hogy a Los Angeles Times a „hónap legjobb idegen nyelvű filmjének” választotta Sas párkapcsolati thrillerét.
A direktor, aki most producerként is jegyzi az új filmet, ismét nagy dobásra készül. Romantikus vígjátékában olyan sztárok szerepelnek, mint a földkerekségen mindenütt ismert Daryl Hannah, a Titanicból emlékezetes „rosszfiú” Billy Zane és mintha Tom Cruise is feltűnne az új produkcióban.
A további főszerepekben két feltörekvő, fiatal amerikai színész C.J Thomason és Christine Kelly láthatók. Már mindketten ott vannak az álomgyár előszobájában kisebb, de jelentős debütjeik után talán éppen ez a forgatás alapozza meg számukra az utat a hírnév felé. Maxim szerepét egy fiatal orosz színész  Jevgenyij Stichkin alakítja.
 
Az akcióelemeket sem nélkülöző produkcióban további főszerepeket kaptak a hazai közönség kedvencei, Hujber Ferenc, Árpa Attila és Kovács Patrícia, valamint Hevér Gábor és Szinetár Dóra.
És ami nemcsak itthon, de mindenütt egyedülállóvá teszi Sas Tamás filmjét, hogy az S.O.S. Love! a filmtörténet első 3 D-ben nézhető romantikus vígjátéka lesz.