Flash – a díj, ami összeköti a rendezvényszakmát

Forrás: turizmus.com

 2020. február 05. 14:00

Első alkalommal hirdeti meg a MaReSz a rendezvényszervezői és rendezvényszolgáltatói szektor legflashebb szakmai díját, a Flash Awardot. 2020. február 10-én indul a pályázati időszak.

A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége által bevezetett megújított díjazási rendszer célja, hogy bemutassa, mennyi izgalmas, előremutató rendezvény vagy rendezvénymegoldás létezik a magyar szolgáltatók által, hogy összekösse a turisztikai és a kommunikációs szakmát egymás projektjeinek megismerésével, hogy a magyar rendezvényszervezési szaktudást nemzetközi porondra emelje!

A 2020-ban megrendezésre kerülő versenyre a jelentkezők összesen 6 különböző kategóriában adhatnak le pályázatot a 2019-es rendezvényeikkel,amelyeket elismert szakmai zsűri bírál el. A versenyen a rendezvényszervező és -szolgáltató cégek szakemberei mutathatják meg legflashebb, legjobb munkáikat.

Meghirdetett kategóriáink pályázati alapon:

  • az Év eseménye
  • az Év rendezvényhelyszíne
  • az Év catering szolgáltatása
  • az Év stand/event design kivitelezése
  • az Év technikai rendezvényszolgáltatása
  • az Év egyéb kiegészítő rendezvényszolgáltatása

 

A fent említett díjak mellett a különdíj kategóriák között Flashback néven átadásra kerül a MaReSz eddig is létező életműdíja, a MaReSz-díj, amely felterjesztéses alapon ítélhető oda példamutató, a rendezvényszervező szakmáért folytatott kiemelkedő munkásságért. Újdonságként bekerült az előremutató megoldásokat, ötleteket támogató Fresh – Innovációs Különdíj is a palettába.

A verseny tisztaságának érdekében, a pályázatok elbírálását egy független szakmai zsűri végzi, komplex és átfogó szempontok alapján. A pályázatok értékelésénél figyelembe veszik – kategóriánként eltérő mértékben – a kreativitást, a kommunikációs célok megvalósulását, a kivitelezést, a rendezvény komplexitását.

A nevezési lehetőség nemcsak MaReSz-tagok számára nyitott, a tágabb rendezvényszakmából bárki, bármelyik kategóriában bármennyi rendezvényfókuszú projekttel benevezhet a versenybe.

A pályázat 2020. február 10-én nyílik meg.

A versenyről bővebb információkat a www.flashaward.hu weboldalon találnak. Kérdés esetén keressék a MaReSz Titkárságát és a Flash Award rendezvény managerét, Zsigmond Esztert az info@flashaward.hu email címen.

A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége örömmel várja minden kedves pályázó anyagát a meghirdetett kategóriákban!

(X)