Flash Award: minden várakozást felülmúlt a beérkezett nevezések száma

Forrás: turizmus.com

 2023. április 13. 18:55

Nagy sikerrel zárult a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége által alapított Flash Award pályázat nevezési időszaka, lényegesen több pályamunka érkezett a szervezőkhöz, mint várták.

A rendezvényszervező és -szolgáltató szektor szereplői számára létrehozott, idén első alkalommal meghirdetett díjrendszer célja, hogy elismerje a 2022-es év legFLASHebb, legkreatívabb, legszínvonalasabb munkáit és ezeken keresztül bemutassa a rendezvényszakma komplexitását.

A versenyre 2023. február 1. és március 31. között lehetett nevezni, olyan kategóriákban, mint az Év eseménye, az Év rendezvényhelyszíne, az Év catering szolgáltatása, az Év stand/event design kivitelezése, az Év technikai rendezvényszolgáltatása, az Év kiegészítő rendezvényszolgáltatása. Emellett három különdíjat is kiadnak: a Flashback – a MaReSz életműdíját, a Fresh – Innovációs Különdíjat és a Digital Event Különdíjat.



A pályázatok értékelését egy közel 60 fős független, szakmai zsűri végzi, melynek tagjai elismert szakemberek, akik a rendezvényszervezés és -szolgáltatás területén, illetve a megbízói oldalon tevékenykednek. A zsűrizés során figyelembe veszik a kreativitást, a kommunikációs célok megvalósulását, a kivitelezést és az adott rendezvény komplexitását. A pályamunkák első körös értékelése április 12–19. között online zajlik. A shortlistet április 21-én hirdetik ki, a kategórianyerteseket pedig május 10-én egy exkluzív díjátadó keretében jelentik be.

Részletes információ a versenyről ITT.