Meghosszabbították a nevezési határidőt a Flash Awardra

Forrás: turizmus.com

 2024. március 26. 18:09

A MaReSz elnöksége keddi ülésén döntött arról, hogy március 28-a helyett április 8-ig lehet még nevezni és pályázatot beadni a Flash Award díjpályázatra, a rendezvényszakma egyetlen teljes körű díjrendszerére.

A verseny célja, hogy elismerje az adott év legFLASHebb, legkreatívabb, legszínvonalasabb munkáit és bemutassa a rendezvényszakma komplexitását. Idén a tavalyihoz képest több, összesen 11 kategóriában lehet nevezni és pályázatot beadni, legkésőbb április 8-án, hétfőn, a nap végéig.

Nemcsak MaReSz-tagok pályázhatnak: bárki részt vehet a versenyben, aki valamilyen formában érintett rendezvényszervezésben! Az Év rendezvényhelyszíne kategóriában például, a klasszikus rendezvényhelyszínek mellett szállodák és egyéb kulturális intézmények is megmérettethetik magukat.

Az egyes kategóriák:

Év rendezvénye

Év B2C rendezvénye legfeljebb 20.000 fő résztvevővel

Év B2C rendezvénye 20.000 fő feletti résztvevővel

Év B2B rendezvénye

Év B2E belső kommunikációs rendezvénye

Év rendezvényhelyszíne

Év catering szolgáltatása

Év stand/event design kivitelezése

Év stand kivitelezése

Év event design kivitelezése

Év technikai rendezvényszolgáltatása

Év kiegészítő rendezvényszolgáltatása

Év digitális rendezvénye

A pályázatokat idén is elismert szakemberekből álló, 57 tagú zsűri bírálja el, két körben. A zsűritagok fényképes szakmai bemutatkozása már megtekinthető a Flash Award honlapján. A tavalyi nyertesek inspiráló pályázatai és interjúi szintén nyilvánosak, a honlapon elérhetők.

Összesen 11 kategóriában lehet nevezni

Fotó: 123rf.com

Az eredményhirdetés után minden pályázatot be fognak mutatni – nemcsak a pályázati honlapon, hanem a szakmai és nagyközönségi sajtóban is –, ezzel is hozzájárulva a verseny egyik legfontosabb céljához, a szakma edukációjához és a pályázók elismertségének növeléséhez. A FLASH díjátadó gálára május 28-án kerül sor.

Van mit megmutatnia, van mivel villantania a rendezvényszakmának! Várjuk a további pályázatokat! A folyamatosan frissülő, aktuális információkért a Flash Award közösségi oldalát is érdemes követni.