Focilázban ég hamarosan a vendéglátás

 2014. június 03. 15:21

Nemcsak a sör- és üdítőgyárak, szupermarketek remélnek nagyobb forgalmat a június 12-július 13. között időszakban, hanem a vendéglátósok is. Az ügyesebb menedzserek pedig külön kedvezményekkel és menüvel csábítják a vendéget.

A budapesti Larus étterem felett található Sirály sétányon például nagyobb baráti társaságok is követhetik egy hatalmas LED falon a VB eseményeit. Várvizi Péter séf külön menüvel készül. A modern streetfood -ot részesíti előnyben - mint mondja -, mini hamburgerek, friss grissinik, rántott rizottógolyók, fish and chips és házi chips, könnyű gyümölcsös citrusos pohárkrémek alkotják majd a kínálatot, laza, elegáns szerviz kíséretében.

Az asztalt foglalóknak (4 főtől akár 140 főig) számos kedvezményt biztosítanak, valamint ingyenes parkolást a mérkőzések időtartamára. Természetesen maga az étterem a VB közvetítések alatt is külön működik.

Amint a séf elmondta, már eddig is óriási az érdeklődés az ajánlat iránt, pedig csak Budapesten több mint 170 teraszos vendéglátóhely tervezi, hogy a foci VB-re külön programot dolgoz ki. Sokan azonban még csak most kezdenek neki a speciális menük és csomagok kidolgozásának.