Folyamatosan nyitja újra szállodáit az Accent Hotels

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2020. június 23. 14:53

Az újranyitó hotelek sorában budapesti egységek is szerepelnek, sőt a főváros egyik legújabb szállodája, a T62 Hotel is üzembe áll.

Hét vidéki ház pünkösdi újranyitása után, június közepén két fővárosi szálláshelyét, a Monastery Boutique Hotelt és a 12 Révay Hotelt is újra csatarendbe állította a 20 szállodát üzemeltető Accent Hotels.

Kerek Péter ügyvezetőigazgató-helyettes szerkesztőségünknek korábban úgy nyilatkozott, hogy mivel a személyzet nagy része rendelkezésre áll, és a pesti szállodáknak nincs óriási energiaköltségük, amint lehet, újraindítják fővárosi egységeiket. Most elérkezettnek látták erre az időt, sőt, július elején egy újabb budapesti szálloda, a budapesti T62 Hotel is üzembe áll.

A vidéki újranyitások is folytatódnak. A Holiday Hotel Csopak és a sikondai Ambient Hotel & AromaSPA után a héten a székesfehérvári Best Western Plus Lakeside Hotel és a szegedi Art Hotel is megnyitja kapuit.

A somlóvásárhelyi Kreinbacher Birtok már május végén újranyitott

Fotó: Accent Hotels

„A Murau melletti Club Hotel am Kreischberg szintén üzemel már és várja a vendégeket. Bizakodóak vagyunk tiroli szállodánkkal kapcsolatban is” – nyilatkozta szerkesztőségünknek Kerek Péter ügyvezetőigazgató-helyettes.

A lánc vendégeik és munkatársaik biztonsága érdekében saját higiéniai és tisztasági protokollt dolgozott ki (A) Always Clean néven, ennek részleteiről online és a helyszínen is tájékoztatják a vendégeket.