Folytatódik a Gundel csapatának erősítése

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 06. 17:07

Három kiváló szakemberrel bővül a megújuló Gundel Étterem csapata. Rideg Andrea és Nagy Anikó a sales csapathoz csatlakoznak, míg Békefi I. Katalint Assistant F&B Managerré nevezték ki.

Rideg Andrea

 

Rideg Andrea a budapesti Corinthia Grand Hotel Royal megnyitásának kezdőcsapatával kezdte karrierjét, mint Banquet Coordinator. Kinevezését követően Conference and Banquet Sales Executiveként dolgozott 5 éven keresztül. 2008-tól a Kempinski Hotel Corvinus Budapest Event Managere, majd Senior Event Managere. 2018 szeptemberétől a Gundelben folytatja pályafutását mint Senior Banquet Sales Manager.

Elérhetősége: andrea.rideg@gundel.hu

Tel.: +3618898154

 

 

 

Nagy Anikó

 

Az étterem új Director of Corporate and Diplomatic Sales pozícióját Nagy Anikó tölti be, aki a Corinthia Hotel Budapestből érkezett a Gundelhez. Szakmai pályafutását a Hilton Budapestnél kezdte, majd a Kempinski, a Sofitel, a Novotel Székesfehérvár és a sárvári Spirit Hotelben töltött be különböző sales pozíciókat. 2009-2013 között a Danubius központi értékesítésén folytatta értékesítési igazgatóként, így külön öröm számára, hogy visszatér a szállodalánchoz.

Elérhetősége: aniko.nagy@gundel.hu

Tel.: +36 30 2420391

 

 

 

Békefi I. Katalin

Fotók: Gundel

Békefi I. Katalin számára egy nyári munkából alakult ki a vendéglátás szeretete. A közgazdász végzettségű szakember tapasztalatát Németországban alapozta meg, ahol privát szállodák éttermét vezette. Emellett Düsseldorfban képezte magát tovább. A Gundelben Assistant F&B Managerként elsőszámú feladata az új szervizkoncepciók kialakítása, a trainingezés és a vendégkapcsolatok ápolása.

Elérhetősége: katalin.bekefi@gundel.hu

 

 

 

 

A Danubius Hotels Group célja, hogy az új vezetés segítségével a tradíciókat megőrizve 21. századivá formálják a legendás városligeti éttermet.