Folytatódik a hazai szálláshelyeket segítő ingyenes webinar sorozat

Forrás: turizmus.com

 2020. október 12. 17:16

Október 21-én folytatódik az ingyenes restart webinar sorozat, amelyet a Bonomi az MSZÉSZ támogatásával szervez. Az immár negyedik alkalommal jelentkező webinar célja továbbra is a járvány alatti és utáni működéshez hasznos gyakorlati tanácsok és tapasztalatok átadása.

A restart webinar sorozatot a Bonomi csapata azért indította májusban, hogy segítse a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került hazai szálláshelyeket. A közel 500 résztvevővel megrendezett első három alkalom után a sorozat október 21-én 14 órakor egy újabb eseménnyel folytatódik.

Mivel a sikeres nyári szezont követően az ősz ismét bizonytalan helyzetbe hozta a hoteleket, az aktuális webinar előadásai ezért a hatékonyság növelésére koncentrálnak és példákkal illusztrált gyakorlati tanácsokat adnak a szállodák kommunikációs és ügyfélszolgálati folyamatainak optimalizálásához.

Bisztriánszky Dávid, a Bonomi ügyfélkapcsolati vezetője a vendégek automatizált informálásában és kiszolgálásában rejlő lehetőségeket mutatja be, Katona Zoltán, a Morgens ügyvezetője pedig olyan marketingautomatizációs taktikákról beszél majd, amelyek lehetővé teszik az érdeklődők és a korábbi vendégek személyre szabott megszólítását és hatékony konvertálását.

További információ és jelentkezés restart webinar sorozat weboldalán.

(Borítókép: Bonomi)