Folytatódik a Hilton Budapest felújítása

Forrás: turizmus.com

 2015. november 30. 12:05

A közösségi terek megújulása után a 136 szoba, és a hozzájuk kapcsolódó folyosó teljes felújításával, valamint csoportos érkezési terület kialakításával folytatja a rekonstrukciót a Hilton Budapest.

A közelmúltban lezajlott felújítás eredményeként megújult recepció és megszépült lobby köszönti a Hilton Budapestbe belépő vendégeket. A Lobby Cafe & Bar és az Executive Lounge szintén fiatalos, modern külsőt kapott, az első emeleti vendégtérben elegáns business centert hoztak létre - tudtuk meg Árvai Zoltántól, a szálloda igazgatójától.

A program az északi szárnyban lévő 136 szoba és a hozzájuk kapcsolódó folyosó felújításával folytatódik az idei év végétől. A jövő márciusra elkészülő szobákban nem csak a dizájnt frissítik, de funkcionális változásokat is végrehajtanak, többek között tágas fürdőszobákat építenek káddal és külön zuhanyozóval, az a már elkészült és jóváhagyott mintaszoba alapján. A lobby szinten a csoportok 2016 júniusára kényelmes fogadórészt kapnak, a buszok megállásához pedig forgalomtól elzárt, biztonságos érkezési területet hoznak létre.