Folytatódik a felújítás a margitszigeti szállodában

Forrás: turizmus.com

 2019. január 30. 10:17

A Danubius Hotels Group ezúttal is a DVM groupot bízta meg a kivitelezéssel a margitszigeti Health Spa Resort felújításának újabb fázisában.

Ezúttal egyebek között a hatodik és hetedik emeleten újítanak fel 68 szobát, amelyeket különleges, kék búzavirág mintás, kerámiafestett belső üvegfal díszít majd – számol be róla a realista.hu. Emellett megszépül a Platán étterem vendégtere és az első emeleti gyógyászati váró is.

Modern rendezvénytechnikai berendezésekkel szerelik fel az épület legnagyobb előadótermét, a 260 ülőhelyes Star auditoriumot, és falai - korábbi íves alakjuk helyett - a jobb akusztikát szolgáló szögletesebb formát nyernek majd. A belsőépítészeti tervezés a Sütő Interior Architects munkája.

A Danubius Health Spa Resort Margitsziget lobbija

Fotó: danubiushotels.com

A DVM group 2014 óta több fázisban közel 170 szobát újított fel az elsőtől az ötödik emeletig a margitszigeti szállodában. Legutóbb a hotel lobbija, konferenciaterme és a gyógyászati recepciója született újjá a közreműködésükkel. A mostani bontás tavaly decemberben már megkezdődött, a munkálatok 2019 tavaszán fejeződnek be – olvasható a realista.hu-n.