Fontos határidő a Kisfaludy magánszálláshely-fejlesztési pályázatban

Forrás: turizmus.com

 2020. július 01. 15:33

Óriási sikernek örvend a Magyar Turisztikai Ügynökség és a Kisfaludy2030 Turisztikai Nonprofit Fejlesztő Zrt. június 4. óta elérhető magán- és egyéb szálláshely fejlesztését célzó kiírása.

A több mint 14.000 pályázó jelentős számban nyújtott be kérelmet eszközbeszerzés és felújítás mellett napelemes rendszerek telepítésére is.

A 100 százalékos támogatottság, amely teljes egészében lehívható előlegként, csábító lehetőség arra, hogy végleg megszabaduljon a villanyszámlától.

Fontos azonban, hogy valamennyi fejlesztésnek 2020. december 31-ig meg kell valósulnia. Mivel egy-egy napelemes rendszer engedélyeztetési folyamata jellemzően 2 hónap körüli – és ebben még nincs benne a tervezés valamint a telepítés –, időben el kell kezdeni a megfelelő kivitelező kiválasztását.

Akár napelemes rendszerrel is megújulhat a szálláshely


A jó minőségű munkát végző cégek kapacitásait gyorsuló mértékben kötik le a céges és magán megrendelők ezért érdemes még a támogatói döntés előtt felvenni velük a kapcsolatot és esetleg feltételes szerződést kötni velük, ami csak akkor élesedik, ha az igénylő meg is kapja a támogatást. Így bebiztosítható, hogy nem fog elveszni a támogatás egy jelentős része.

IDE kattintva 1 perc alatt megtudhatja, hogy mennyibe kerül kiváltani szálláshelye villamos fogyasztását, illetve ingyenes tanácsadást is nyújtanak az A1 Solar Kft szakértői.

(X)