Fontos mérföldkő: Amadeus–Booking.com megállapodás

Forrás: turizmus.com

 2019. május 28. 10:58

A megállapodás eredménye, hogy a Booking.com szálláshelytartalmát integrálják az Amadeus utazási platformjába.

A megállapodásnak köszönhetően az Amadeus kiterjedt értékesítői hálózata még több turista számára tudja hozzáférhetővé tenni a Booking.com-on szereplő szállásokat világszerte.

Nem számít, hogyan vagy hol vásárolnak az utazók, a nagyobb választékot és a kényelmet preferálják, amikor lefoglalnak egy utat. Általánosságban elmondható, hogy az utazási élmény egyik legfontosabb része az, hogy hol hajtja álomra a fejét az illető a nap végén.

A Booking.com-on naponta 1,5 millió éjszakát foglalnak 228 országban világszerte. Az új partnerségnek köszönhetően az értékesítők egy kiterjedt és nagyon változatos kínálathoz férnek hozzá az Amadeus utazási platformján keresztül. Ez magában foglalja a legkülönbözőbb hoteleket, moteleket, üdülőhelyeket, lakásokat, apartmanokat és számos egyedi szállást is.

Hogyan érhető el az ily módon 30 százalékkal megnövelt szálláskínálat? A viszonteladók, így az utazási irodák néhány hónapon belül az Amadeus Selling Platform Connect vagy például az Amadeus Cytric használatával élvezhetik ezt az előnyt.

Az utazók a nagyobb választékot és a kényelmet preferálják, amikor lefoglalnak egy utat

Fotó: Amadeus