Food truck majális a Kincsem Parkban

Forrás: Vendéglátás

 2017. április 11. 12:58

Majálist szervez a Food Truck Show és a Kincsem Park május 5 és 7 között – adja hírül a vendeglatasmagazin.hu.

A Food Truck Show-n 50 street food-os büfékocsi kínálatából válogathat a közönség, amely egész hétvégén szavazhat arra, ki nyerje el az Év Food Truck-ja címet.

A Kincsem Parkba idén is elhozzák az előző év közönségkedvencét, az ország egyik legnagyobb körhintáját, de lesz arcfestés, állatsimogató és pónilovazás is. Az eseményen felépül a Hungaroring miniringje, és a családok együtt próbálhatják ki a Magic Box logikai játékait. A hétvége alatt egymást követik az agár- és lóversenyek, esténként pedig koncertekkel és Food Truck Cinema filmvetítéssel zárják a majálist.

Az idei rendezvény különlegessége, hogy az eseményen a street food-ok mellett utcai szórakoztatás lekülönbözőbb műfajai is megjelennek a Street Art Show nevű kezdeményezésnek köszönhetően. Ahogy a legjobb büfékocsira, a leglátványosabb utcai művészre is lehet szavazni, a győztes pedig magas pénzjutalomban részesül.

A Food Truck Show hétvégéje alatt a Kincsem Park és a Deák tér között nyitástól zárásig közlekedik egy sárga amerikai iskolabusz, amivel ingyenesen utazhatnak a helyszínre az érdeklődők. A 2-es metró Pillangó utcai megállójától pedig kisvonat viszi a bejárathoz a közönséget.

 

Bővebb információ: https://www.facebook.com/foodtruckshowbp