Forma-1 buli a Buddha-Barban

Forrás: turizmus.com

 2018. augusztus 06. 16:21

Immár hatodik éve adott otthont a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace a THE HEINEKEN GR1D CLUB™ IN FUSION WITH HUBLOT Budapest eseménynek, amelyet a 33. Forma 1®-es Magyar Nagydíj után rendeztek meg.

A nyár legforróbb bulijában a vendégeknek lehetőségük volt a száguldó cirkusz olyan prominens alakjaival ünnepelni, mint a 2018-as F1® Magyar Nagydíj győztes Lewis Hamilton (Mercedes AMG Petronas), Daniel Ricciardo (Aston Martin Red Bull Racing), Nico Hülkenberg (Renault Sport Formula 1® Team), Stoffel Vandoorne (McLaren F1® Team), Carlos Sainz (Renault Sport Formula 1® Team), Esteban Ocon (Sahara Force India F1® Team), Marcus Ericsson (Sauber F1® Team) Charles Leclerc (Sauber F1® Team) és  Pierre Gasly (Scuderia Toro Rosso Honda).

A hírességek mellett számos hazai sztár, úgy mint Talmácsi Gábor, korábbi gyorsaságimotor-versenyző és MotoGP világbajnok, Árpa Attila filmrendező és produder, valamint Világi Péter és Czollner Gyula sportriporter  is részt vett az eseményen.

A szórakoztatásról szambatáncosok és a Belvedere táncművészeinek különleges előadása gondoskodott. A lemezjátszók mögött a Red Bull Racing hivatalos lemezlovasa EROK, illetve a Buddha-Bar Budapest rezidense, DJ Mada mellett két hölgy, a Ying Yang partik rezidense DJ Lia és a világhírű model DJ Petra Silander pörgették a lemezeket hajnalig. DJ Tony pedig a Buddha-Bar teraszán gondoskodott a jó hangulatról.

A kora reggelig tartó party vendégei prémium italok és az ázsiai fúziós konyha ételkülönlegességei mellett élvezhették az év egyik legnagyobb buliját. (x)

Árpa Attila

Fotó: Buddha-Bar Budapest Klotild Palace

Carlos Sainz

Fotó: Buddha-Bar Budapest Klotild Palace

Esteban Ocon

Fotó: Buddha-Bar Budapest Klotild Palace

DJ Mada és DJ Lia

Fotó: Buddha-Bar Budapest Klotild Palace