Forró italokkal és jeges kalandokkal jön a Hütte Fesztivál

Forrás: turizmus.com

 2022. december 15. 11:33

Advent utolsó hétvégéjén a forró italok lesznek a főszerepben a Westend tetőkerten, ahol december 17–18. (szombat–vasárnap) között rendezik meg az ország első forróital-fesztiválját, a Hütte Fesztivált.

A hideg időszak beköszöntével a nyári hűsítő, jeges koktéljainkat fokozatosan váltják fel a melegebb italok, amelyek közül leginkább a forralt bort vagy az alkoholmentes a forró csokit választjuk. De a hideg leküzdése ellen, a klasszikusokon felül számtalan más forró ital is létezik, amelyek egyre népszerűbbek hazánkban is.

Az adventi Hütte Fesztiválon az érdeklődők többek között megkóstolhatják, hogy a hazánkban is reneszánszát élő ginekből milyen különleges forró, gin alapú koktélok készülnek. Alkoholos italokból kétségkívül nem lesz hiány, ugyanis többek között a Becherovka, a Shanky’s Whip Black Irish whiskey likőr, Worthy Park Rum és a Tito’s Handmade vodka is képviselteti magát meleg italaival.

A Hütte Fesztiválon a forró italok lesznek a főszerepben, de jeges programokra is számíthatunk

Fotó: iStockphoto

Természetesen a kicsikre és az autóval érkezőkre is gondoltak a szervezők és az alkoholmentes italok közül az egyik legnagyobb hazai márka, a Pöttyös lesz jelen a fesztiválon, aki különleges fűszerezésű és ízesítésű kakaóspecialitásaival melengeti szívünket és lelkünket a téli hidegben.

A fesztiválon unatkozni se lesz időnk, ugyanis az Eötvös10 szervezésében jégtáncház, koncertek, adventi flashmob és kézműves programok, valamint korcsolyapálya is várja a látogatókat.

Szombat este 9 órától pedig kezdetét veszi a Hütte party, amin egészen éjfélig pörgeti a legjobb zenéket a dj.

További infók az esemény Facebook-oldalán találhatók.