Gálaesttel nyitotta meg hivatalosan is a kapuit a Mercure Debrecen

Forrás: turizmus.com

 2022. november 02. 13:48

Az Accor nyáron átadott szállodájában tűzijáték, bűvészmutatványok és Király Viktor koncertje szórakoztatta az üzleti partnereket és a helyi közösség meghívott tagjait.

Hivatalos nyitó gálaesttel ünnepelte meg első hónapjainak sikereit a nyáron átadott Mercure Debrecen.

Az üzleti partnereknek és a helyi közösségnek megtartott rendezvény bővelkedett a látványosságokban, az egybegyűlteket bűvészmutatványok és tűzijáték szórakoztatta, az est fénypontja pedig Király Viktor énekes, dalszövegíró koncertje volt. A vendégeknek a Jardin Édesség Sarkokban francia desszertekkel, pattogatott kukoricával és vattacukorral is kedveskedett a hotel.

Az Accor Debrecenben megnyitott szállodája a márka Budapesten kívül bővülő portfóliójának része, amely tovább erősíti a vállalat Közép- és Kelet-Európában elért pozícióját.

„Augusztusi megnyitása óta szállodánk több jelentős rendezvénynek és konferenciának adott otthont. Arra törekszünk, hogy a hotel a szabadidős vendégek mellett a MICE szektor és a Debrecenbe üzleti céllal érkező ügyfelek számára is megoldást nyújtson” – jelentette ki Demény Gábor, a Mercure Debrecen vezérigazgatója. Hozzátette: örülnek, hogy elhozták Debrecenbe a közismert Mercure márkát, amely ismert arról, hogy felidézi az adott úti cél hangulatát és történelmét.

A hotel hivatalos nyitó gálaestje

Fotó: Mercure Debrecen

A város szívében felépített, a Debreceni Virágkarneválra tematizált Mercure Debrecen 135 szobával rendelkezik. Winestone étterme különleges kulináris élményeket, a borbár több mint 40 borvidékről származó, válogatott borok választékát kínálja. A vendégek az aktív kikapcsolódáshoz fitneszközpontot vehetnek igénybe. A szálloda üzleti kínálatában három konferencia-, ill. tárgyalóterem található, amelyek egyszerre akár 120 fő befogadására alkalmasak.