Gáláns ajánlat vendéglátóhelyi koncepcióért a Marriott Hoteltől

Forrás: turizmus.com

 2015. május 28. 11:38

A Budapest Marriott Hotel egyedülálló pályázatot hirdet.

A Budapest Marriott Hotel egy Duna-korzóra nyíló, jelenleg üresen álló helységének élettel való megtöltésére, „Vágj bele életed vállalkozásába!" néven indít pályázatot május 28-án. A CANVAS pályázatra olyan vendéglátói tapasztalattal rendelkező jelentkezőket várnak, akik eddig anyagi forrás hiányában nem tudták megnyitni álmaik helyét, a helyet, ami új színt hozhat Budapestre. A CANVAS névre hallgató üzleti modell középpontjában a kivételes élmény áll, és az ember, aki azt életre kelti. A hotel az ő támogatására ad meg mindent: a 110 négyzetméteres, rengeteg lehetőséget magában rejtő helységet, a pénzügyi támogatást és a szállodalánc felbecsülhetetlen értékű szakmai tudását.

Az önálló vagy csapatban jelentkező pályázóknak május 28-ától három hetük van arra, hogy részletes vendéglátóhelyre szóló koncepciójukat – beleértve többek között az üzleti tervet, az étlap és design elképzeléseket – kidolgozzák, és feltöltsék a pályázati honlapra. A koncepció eredetiségét, a benne rejlő üzleti potenciált és a megvalósíthatóságot figyelembe véve választják ki a legjobb öt pályázatot, melyek ezt követően a hazai gasztronómiai életet meghatározó szakembereivel felálló zsűri elé kerülnek. A döntőbe jutott pályázóknak június 23-án és 24-én, az úgynevezett cook-off-okon kell bizonyítani rátermettségüket. A győztest június 25-én hirdetik ki.

Az étterem infrastruktúrájának megteremtését már megkezdték, így a nyertes koncepció

működő vendéglátóhellyé válására mindössze három hetet kell várnunk. Az infrastruktúra, illetve egy teljesen felszerelt konyha kialakítására a Budapest Marriott Hotel 30 000 dollárt fordít, a fennmaradó 10 000 dollár sorsáról viszont a nyertes dönthet. A július közepén nyíló étteremben a pályázat nyertese a Budapest Marriott Hotel alkalmazottjaként étteremvezetői pozícióba kerül, és az étterem mindenkori bevételéből részesül.

„A Vágj bele életed vállalkozásába!" pályázat honlapja itt címen érthető el.