Gastro Bistro a Volt Fesztiválon

Forrás: turizmus.com

 2016. június 30. 14:21

A gasztronómia szerepel a Magyar Turisztikai Ügynökség idei nagy fesztiválokon való megjelenéseinek középpontjában. A VOLT Fesztiválon megnyitott a Digitális Konyha (Digital Cooking) a GoToHungary standon található Gastro Bistróban.

A Bistróban folyamatos a sorban állás, nyitás óta rengetegen érkeztek a standhoz, hogy kipróbálják tudásukat a „digitális főzésben”. A bátor jelentkezők egymás után veszik birtokba a virtuális főzőfülkét, a fogások több-kevesebb sikerrel el is készültek.

A Magyar Turisztikai Ügynökség továbbra is várja azokat, akik szeretnék megtudni, mennyire jártasak a magyar gasztronómiában, el tudnak-e készíteni egy paprikás krumplit vagy akár egy madártejet. Mindennap 14-kor nyitják a kapukat a GoToHungary helyszínen, ahol egészen 22 óráig tart a főzés: 14 recept – 25 hozzávaló – 1 perc.

Természetesen a gasztronómián kívül a látogatók megismerkedhetnek Magyarország és a Nyugat-dunántúli régió turisztikai kínálatával is. A szálláshelyekről, turisztikai attrakciókról a Magyar Turisztikai Ügynökség munkatársai adnak teljes körű tájékoztatást.