Gasztro, zene és kultúra – Centrál Life

Forrás: turizmus.com

 2018. november 17. 18:19

A több mint 130 éves múltra visszatekintő Centrál Kávéház nemcsak a hazai gasztronómia aranykorát hozza vissza, hanem közkedvelt társasági és kulturális programok helyszíne is kíván lenni a most életre hívott Centrál Life elnevezésű zenés programsorozatával.

A Centrál Life keretében népszerű magyar és külföldi zenészek műsorát élvezheti esténként a patinás kávéház közönsége.

Kasai Jnofinn

 

A Karib-tenger egyik legszebb szigetének szülötte, a több mint egy évtizede hazánkban zenélő Kasai Jnofinn zongorista, énekes, producer olyan helyszíneken zenélt  korábban, mint a Universal Studios, a Carnegie Hall vagy a Pleasure Island a Disney Worldben. Hazánkban együtt dolgozott többek közt Balázs Fecóval, és ő készítette fel az X Factor énekeseit is 2014-ben. A Centrál Life keretei között hallhatjuk The Song’s of Lionel Richie estjét zenekarával, míg más estéken olyan ikonikus előadók dalait hallhatjuk tőle, mint Ed Sheeran, Elton John, Seal, Sting vagy Stevie Wonder.

A magyar gastro-dj irányzat koronázatlan királya, egyben Bin Jip zenekar tagja, DJ Andrew, akinek stílusa a lounge, a swing, a funk, a nudisco és a filmzenék világát elegyíti rendkívüli érzékkel. A Centrál Life keretei között live act-eket hallhatunk tőle, melyben minden alkalommal más és más kiegészítő hangszeres kíséretet és improvizációs támogatást kap

Az elismert muzsikus, Kardos Iván zenekarával Csitártól Jeruzsálemig tárja ki a világot előttünk, modern, népi, jazz és swing elemeket vegyítve.

Popper Péter zenész, zongorista, énekes, az egykori Step zenekar és Oké együttes dalszerzője, aki együtt játszott többek között Keresztes Ildikóval és Flipper Öcsivel is. A Centrál Life keretei között saját Piano and Voice estjén Máté Péter, Szécsi Pál, Demjén Ferenc dalai mellett Rúzsa Magdi, a Wellhello, a Margaret Island, vagy akár Janicsák Veca slágerei is felcsendülnek.

Centrál Kávéház

Fotók: centralkavehaz.hu

A Németországban és Japánban turnézó zongorista-énekes, Szabó Magdi klasszikusokat, örökzöldeket, világslágereket és jazz-sztenderdeket adott elő koncertjein. Hazatérve Bródy Jánossal, Dés Lászlóval, Sasvári Sándorral folytatta karrierjét. A Centrál Life keretein belül a klasszikus zene birodalmában kalandozik különböző stílusokkal ötvözve azt.

A Centrál Life műsorán köszönthetjük még többek közt Pocsai Krisztát, Kökény Attilát, valamint a Gipsy Swinget is.

 

 

 

A decemberi programsorozatot részletesen ITT találja.

Továbi információ: www.centralkavehaz.hu

 

(X)

 

 

Kapcsolódó cikkek