Három napon át ünnepli Gerbeaud Emil örökségét Budapest patinás kávéháza

Forrás: turizmus.com

 2023. október 06. 10:33

Az idén 165. éves Gerbeaud új kínálattal és édes meglepetésekkel, kulturális és zenei programokkal, ünnepi dekorációval és kirakatinstallációval készül az alkalomra október 13-15. között.

A Gerbeaud Emil öröksége tortával és a Gerbeaud és Sauska közös pezsgőjével, különleges ajánlat keretében ünnepelhetnek a kávéházba látogatók a következő hétvégén. Megújult kínálat debütál, mely nemcsak az édes ízek szerelmeseinek, de a könnyed kávéházi fogások kedvelőinek sem okoz majd csalódást.

A halászlé, a hazai sajtokat és felvágottakat kínáló magyar ízelítőtányér vagy a madártej mellett desszertújdonságaik is édes pillanatokat ígérnek. A Sissi tart vagy a házi krémes mellé többek között a Caffé Lánchíd kávékülönlegességet, vagy a Gerbeaud legend koktélt is megkóstolhatják majd, a töltött macskanyelv csokoládéválogatása pedig a 165. születésnap alkalmából új, ünnepi díszcsomagolást ölt.

Péntektől vasárnapig minden vendégnek ezek mellett egy kis édes ajándékkal is kedveskednek a születésnap alkalmából.

A Gerbeaud őszi süteménykínálata

Fotó: Kőrösi Tamás

Az Iparművészeti Múzeum jóvoltából Gerbeaud-kincsek is megtekinthetőek lesznek a kávéházban, a kizárólag erre a hétvégére megnyíló, születésnapi mini tárlaton. Három napig zeneszó tölti be a patinás kávéházat, miközben olyan programokon is részt vehetnek az érdeklődők, melyek a Gerbeaud család és a kávéház érdekességeit mesélik el Niszkács Anna ügyvezető-tulajdonos és Molnár Gyöngy Krisztina művészettörténész segítségével.

Az esemény részletes programja a kávéház Facebook oldalán olvasható.