Gesztus a New York-i szállodaszövetségtől

Forrás: eTurbo News

 2019. január 20. 11:53

Ingyen szállást biztosít a New York-i szállodaszövetség azoknak a közalkalmazottaknak, akik a kormányzati leállás miatt nem kapták meg a fizetésüket, és a városba kell utazniuk.

„New York város vezető vendéglátó szervezeteként nem szeretnénk azt látni, hogy egyetlen közalkalmazottnak is el kell halasztania az utazását azok miatt a pénzügyi nehézségek miatt, amiket a kormányzat kreált. Akár családi, akár egészségügyi okból kell valakinek New York-ba utaznia, megtesszük, amit tudunk azért, hogy – bizonyos keretek között – szállást biztosítsunk a szükségben lévőknek” – jelentette be Vijay Dandapani, a New York-i szállodaszövetség elnök vezérigazgatója. Annak a közalkalmazottnak, aki élni kíván a lehetőséggel, mindössze egy e-mailt kell küldeni egy megadott e-mail-címre, aminek a tárgyában jelzi, hogy a kormányzati leállás miatt kéri a szobát.

E-mailben kell jelentkezni az ingyen szállásra

Fotó: pixabay.com

Az 1878-ban alapított New York-i szállodaszövetség az egyik legrégibb szakmai szervezet az USA-ban. Tagjai között van New York 280 legjobb szállodája, közel 80.000 szobát és 50.000 alkalmazottat képvisel.