Gofrit ajándékba az egészségügyi dolgozóknak!

Forrás: turizmus.com

 2020. március 23. 18:04

A High Tech Konyha Kft. nagylelkű felajánlást tett az egészségügyben dolgozóknak. A cég a hétfő reggeli, Tegyünk együtt a turizmusért! Facebook-posztunkra jelentkezett.

A High Tech Konyha Kft. azzal a céllal alakult, hogy ügyfeleinek kiemelkedő minőségű, egyedi szolgáltatást nyújtson a konyhatechnológia területén.

A cég március 23-án az alábbi közleménnyel jelentkezett, miután közzétettük lapunk felajánlását, hogy ebben a válságos helyzetben szívesen helyet adunk minden szakmabeli hírének, pozitív kezdeményezésének.

150 kg gofriliszt keresi azt, aki megsütné az egészségügyben dolgozók megajándékozására

Fotó: High Tech Konyha Kft.

"A jelenlegi nehéz helyzetben a magunk módján és eszközével szeretnénk segíteni azoknak a hétköznapi hősöknek az egészségügyben, akik a betegeket nap mint nap fogadják, kezelik, ápolják.
Felajánlunk 150 kg gofri lisztkeveréket, amelyhez olyan partnert keresünk, aki vállalja, hogy a dolgozóknak megsüti a gofrikat és azokat eljuttatja számukra.
Várjuk azok jelentkezését, akik örömmel sütnének gofrit a felajánlott termékből! Információ, jelentkezés: info@htkonyha.hu

 

Sok-sok kitartást és jó egészséget kíván a High Tech Konyha Kft. csapata!"– írta a cég.

Szerkesztőségünk várja a szakma további felajánlásait, jó gyakorlatait a koronavírus időszakában a bulletin@turizmus.com e-mail címen.

Kapcsolódó cikkek