Gourmenza: új prémium étterem nyílt a H2Offices-ben

Forrás: turizmus.com

 2024. április 08. 12:13

A H2Offices első fázisa mostantól a Gourmenza nevű prémium étteremnek is otthont ad. A 690 négyzetméteren elterülő, 123 négyzetméteres terasszal rendelkező hely minőségi ételekkel és prémium design-nal várja vendégeit.

Újabb étkezési lehetőség nyílt a Váci úti irodafolyosón: a H2Offices-ben nemrég megnyitott a Gourmenza. Az új helyen az üzleti ebédet keresők és a gyors, de finom étkezést kedvelők egyaránt találnak étkezési lehetőséget. A nemzetközi és magyar konyha mellett vegetáriánus ételeket is kínálnak, a kávézóban az italok széles választéka várja a vendégeket - tájékoztatta lapunkat az irodaház fejlesztője, a Skanska Magyarország.

A néhány hete megnyitott étteremben máris nagy népszerűségnek örvendenek az olasz tésztaételek és a nápolyi pizza.

A Gourmenza konyháját Darusha Richárd séf vezeti, akinek három évtizedes ausztriai, németországi és spanyolországi tapasztalata, valamint innovatív szemlélete biztosítja, hogy minden étel kiemelkedő legyen.

Az új helyen az üzleti ebédet keresők és a gyors, de finom étkezést kedvelők egyaránt találnak étkezési lehetőséget

Fotó: Gourmenza

A H2Offices irodakomplexum összesen 65 000 négyzetméternyi bérelhető területet kínál majd, 3 épületben. Az első, már átadott, elfoglalt és működő épület nyolc emeletből áll, három mélygarázs-szinttel.