Guineában nyitott szállodát a Sheraton

Forrás: turizmus.com

 2016. december 13. 10:29

Az újonnan épült, elegáns Sheraton Grand Conakry Nyugat-Afrika első Sheraton-szállodája.

A Sheraton – a Marriott csoport részeként – ma már a világ minden jelentős desztinációjában jelen van Dubajtól Pekingig, a most átadott beruházás nem csupán egy új brandet vezet be Nyugat-Afrikában, de nagyszerű példája is a cég formálódó üzletpolitikájának.

A 269 szobás szálloda könnyen megközelíthető a reptérről. Összes szobája – köztük a lakosztályok és a belső üzleti klub is – a tengerre néznek. Az elegáns építészeti megoldások és a modern, rafinált enteriőr bizonyára ide vonzza majd a pihenni vágyókat és az üzleti úton lévőket egyaránt. A szálloda több száz négyzetméteres spa-, wellness- és fitneszrészlege a legmodernebb relaxációs és edzési megoldásokat tartalmazza.

 

Különösen izgalmasnak ígérkezik a kulináris kínálat. Nemcsak nemzetközi, mediterrán és ázsiai ételeket lehet majd megkóstolni, de helyi, autentikus guineai ételeket is. Afféle állandó gasztronómiai utazást ígérnek a séfek, akik a világ minden tájáról érkeztek. Nem hiányoznak a francia reggeli helyben készített sütemények, a tapas bár, valamint a nívós kávé- és borválaszték sem.

A hatalmas bálterem nemcsak táncos szórakozásoknak nyújt teret, de konferenciáknak, üzleti találkozóknak is, mint ahogy a 15 különterem is – mondta Helga Deboeck, a szálloda igazgatója, aki bízik benne, hogy a Sheraton Grand Conakry egy egészen új szállodai és vendéglátós minőséget hoz létre Guineában friss, elegáns, élményekben gazdag időtöltést garantálva a vendégeknek.