Guinness rekordkísérlet a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace harmadik születésnapján

Szerző: PR

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 29. 14:56

Szombat este még a csapból is pezsgő folyt a Buddha-Barfalain kívül és belül egyaránt az est vendégei és a szerencsés arrajárók nagy örömére. A szálloda harmadik születésnapi partyját hetek óta nagy izgalommal várták már többen is, hiszen nem mindennapi világrekord kísérlet volt készülőben.

Egy perc alatt a lehető legtöbb pezsgő szablyával történő kinyitása, melynek jelenlegi hivatalos rekordja 60 másodperc alatt 47 üveg.

 

A Buddha-Bar F&B igazgatója, Borsos Gergely 2 próbát tett az este folyamán a rekord megdöntésére, a Törley és a G.H.MUMM támogatásával.  A rekordkísérlet során 49 üveg Törley DecanterWorld WineAwards aranyérmes nyerspezsgő veszítette el a fejét 60 másodperc alatt, ezzel megdöntve a Guinness világrekordot!

A hivatalos visszajelzést a Guinness World Records-tól még várni kell, de ez nem tántorította el az ünneplő tömeget attól, hogy a különleges módszerrel kinyitott finom pezsgőt elfogyasszák a Buddha-Bar teraszán.  Az ünneplés a Buddha-Bar Lounge-ban folytatódott, ahol a rezidens DJk biztosították a felejthetetlen hangulatot a hajnalig tartó bulin. (X)