Gyakorlati kézikönyv étteremvezetőknek

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 18. 15:27

Kis Zoltán Haszonkulcs című könyvében 27 év vendéglátóipari tapasztalatának esszenciáját osztja meg olvasóival.

A szakácsmester, közgazdász és elhivatott, már-már fanatikus vendéglátós – aki egyebek mellett az Alma Mater Tanétterem Kft. ügyvezetője és a Magyar Vendéglátók Ipartestülete alelnöke – 1992 óta tevékenykedik a szakmájában, így mostanra 27 éves szakmai, valamint 10 évnyi oktatási tapasztalattal rendelkezik. Vendéglátóipari tanácsadóként legfőképp humánerőforrás központú szervezetfejlesztéssel, valamint vendéglátó üzletek gazdálkodásának fejlesztésével foglalkozik.

„Szívügyem a magyarországi vendéglátó üzletek, valamint a vendéglátóipari oktatás fejlesztése. Abban bízom, és azért dolgozom, hogy a hazai gasztronómia világszinten is elismert, példaértékű lehessen. Hiszem, hogy a kiváló vendéglátás megteremtésének a kulcsa maga az ember,

ha pedig a munkatársainkkal, és a kollégáink együttműködésével minden rendben van, akkor a megfelelő tőkét leszámítva, már csak a hatékony gazdálkodásra és az alapvető tudatosságra van szükségünk a sikeres vendéglátás megteremtéséhez” – vallja Kis Zoltán.

A szerző és a könyv borítója

Fotó: haszonkulcs.hu

A könyv nagyobbik részében olyan történeteket, személyes tapasztalatokat vonultat fel, amelyek tanulságai kiváló mankóként szolgálnak a hazai étteremtulajdonosoknak, vezetőknek, diákoknak és valamennyi vendéglátós kollégának ahhoz, hogy hatékonyabban tevékenykedhessenek a vendéglátásban.

A kiadványban ezen történetek mellett számos olyan gondolatébresztő is megtalálható, amelyek az étteremnyitásban gondolkodó vállalkozók sikerességét hivatottak megtámogatni.

A téma iránt komolyabban érdeklődők a könyv utolsó fejezetében megismerkedhetnek a vendéglátó gazdálkodás legfontosabb fogalmaival és összefüggéseivel, azokkal, amelyek nélkül aligha lehetséges sikeresen működtetni egy vendéglátó üzletet.

A Haszonkulcs – Étteremvezetők Gyakorlati Kézikönyve című könyv a www.haszonkulcs.hu weboldalon rendelhető meg.

Kapcsolódó cikkek