Gyakorlati tanácsok a restarthoz – ingyenesen elérhető a webinarsorozat

Forrás: turizmus.com

 2020. május 28. 13:09

Május 13. és 21. között több mint 500 résztvevő csatlakozott a Bonomi szállodai restart webinarsorozatához. A cég mindhárom webinar teljes anyagát ingyenesen elérhetővé tette.

A restart webinarsorozatot a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége támogatásával életre hívó budapesti startup célja az volt, hogy a kialakult válsághelyzetben elősegítse a szakmai párbeszédet és a járvány utáni újrakezdéshez hasznos gyakorlati ötletek, tapasztalatok megosztását.

A május 13-ai első alkalom a belföldi turizmusra építő szállodák munkatársainak szólt, amelyen Gyenes Ákos a RESnWEB-től és Győri Alex az Intrentől adott értékesítési, árazási és marketingtanácsokat a sikeres újranyitáshoz.

Május 19-én a járvány következtében megváltozó utazási szokásokról és a hotelekkel szemben támasztott új elvárásokról beszélt Flórián Kund, a Metropolitan Egyetem docense, majd különböző profilú és méretű szállodák vezetői beszélgettek a náluk folyamatban lévő átalakításokról.

Gyakorlati tanácsokat kaptak a szállodások az újrakezdéshez

Fotó: 123rf.com

A harmadik, május 21-ei alkalom a nemzetközi turizmusra építő szállodák számára tanulságos, régiós kitekintéssel összekötött szállodai kerekasztal-beszélgetés volt. Az újranyitás nemzetközi tapasztalatairól Kühtreiber Ádám, az INFOR regionális account managere beszélt, a kerekasztalon többek között a Park Inn By Radisson és a Mellow Mood Hotels munkatársai osztották meg gondolataikat.

A webinarsorozat teljes rögzített anyaga és a letölthető előadások ezen a blogoldalon érhetők el, júniustól pedig havi rendszerességgel szervez új webinarokat a Bonomi csapata.