Alig maradt hely a külképviselői workshopra

Forrás: turizmus.com

 2015. december 08. 22:30

Az ígéretnek megfelelően december 8-án hajnalban megnyílt az az online órarend, ahol a Magyar Turizmus Zrt. Szakmai Napjának külképviselői workshopjára lehet bejelentkezni. Az első nap végére a lehetséges 432 időpontból több mint 380-at foglaltak le az előzetesen regisztrált látogatók.

A mintegy 200 regisztrált látogató részéről óriási volt az érdeklődés a Magyar Turizmus Zrt. december 15-i Szakmai Napjának workshop időpontjai iránt. A 15 perces ülések a külképviselőknél fogytak a leggyorsabban: a 19 külképviselőnél, december 8-án estére mindössze 2 szabad időpont maradt a 288-ból.

Egyetlen egy híján ugyancsak elkelt a Kongresszusi Iroda és a Google Magyarország 16-16 időpontja is.

A Regionális Marketing Igazgatóságokhoz foglalható 112 időpontból is csak a fele maradt szabadon 8-án estére.

Azok a regisztrált látogatók sem maradnak azonban információ és tárgyalási lehetőség nélkül, akik nem voltak elég gyorsak az online órarendbe foglaláshoz. A Szakmai Nap programjában (http://szakmainap.turizmus.com/program.php), az előzetesen regisztráltak számára előzetes foglalás nélkül is látogatható szakmai előadások és külpiaci prezentációk is szerepelnek, valamint a délelőtt és a délután végén is hagytak kötetlen networkingre időt a szervezők.