Gyilkosság az Art Hotel Szegedben

 2014. március 10. 18:21

Az Art Hotel Szeged eddigi legnépszerűbb rendezvényének a „Gyilkosság a Vacsorán" - Interaktív vacsoraszínház bizonyult, melynek első előadására napok alatt elfogytak a jegyek, így a nagy sikerre való tekintettel a szálloda már kitűzte a következő időpontot, 2014. április 4-re.

A többfunkciós kulturális, szórakoztató központnak is tekinthető Art Hotel Szeged törekszik arra, hogy a szállodai vendégek számára olyan komplex szolgáltatásokat nyújtson, mely arra ösztönzi őket, hogy újra-és újra visszatérjenek a városba és szállodába. Egyúttal a szegedi és környéki lakosoknak is kedvezve, olyan különleges programokat igyekszik a szálloda falain megrendezni, amiket eddig még nem láthatott a régió közönsége.

A "Gyilkosság a Vacsorán" leginkább egy színházi előadással egybekötött vacsora és szerepjáték keverékéhez hasonlítható.

A soron következő előadás címe a sejtelmes Vérkötelékek nevet viseli.  A történet és a szereplők mások lesznek, ám a lényeg változatlan:

A Gyilkosság a vacsorán program alatt, a vendégek asztalonként külön nyomozó csapatokat alkotnak, az idővel és egymással versenyeznek a rejtély megoldásában. Az egyes fogások között zajlanak a kihallgatások és a bűntény felgöngyölítése.

A szálloda étterme, a Sanzon Restaurant is küldetésének tekinti a szállodai és szegedi vendégek minőségi szórakoztatását, ezért péntek, szombat és vasárnap Nagy Imre Erik Szeged Kultúrájáért díjjal kitüntetett karmester, zeneszerző és zongoraművész szórakoztatja a vendégeket zongorajátékával.

Az Art Hotel Szeged, a kultúra elkötelezett támogatójaként és vendégei magas színvonalú kiszolgálása érdekében továbbra is folytatja kultúrmisszióját változatos, igényes programok Szegedre és a szállodába való meghívásával.