Gyümölcsös illatú iPadek a Mercure Koronában

Forrás: turizmus.com

 2016. április 28. 22:00

A 2016-2017-es szezon borlapjának összeállításához kért felelősségteljes kóstolást a magyarországi Mercure és Novotel szállodák közössége április 28-án este, a Mercure Budapest Koronában.

A mintegy 130 meghívott – zömmel turisztikai szakemberek, corporate partnerek, újságírók, s nem utolsó sorban borászok – több mint 60 borászat 77 féle borát kóstolta végig. Fejenként persze, nem több mint 25 féle fehér, rozé, vörös és desszert bort kellett megízlelni és megítélni.

A Hotel Korona huszadik ilyen eseménye immáron az Accor magyarországi, középkategóriás házainak (Mercure és Novotel) közös rendezvénye volt. A megjelenteket – köztük az ORBIS elnök-vezérigazgatóját, Gilles Clavie-t – Bruno Vinette, a Korona vezérigazgatója, a Mercure és Novotel szállodák Magyarország-Szlovákia régiómenedzsere üdvözölte, miközben megköszönte az est létrejöttéhez való hozzájárulást saját kollégáinak és a testvérházak menedzsmentjeinek.

Az innovatív esten a vendégek nemcsak a borokhoz felszolgált menüsort tanulmányozhatták a személyenként kiosztott iPad-eken, hanem, a készülékek segítségével adhatták le szavazataikat is. Szerencsére a kóstolás a hagyományos mederben folyt, s nem csupán a virtuális benyomások alapján kellett ítéletet mondani a borokról.

A hallban gyanútlanul gyülekező vendégeket az előétel mellett iPadek is várták az asztalokon

Az eredményre – annak ellenére, hogy a szavazatok nyilván összesíthetők lennének egyetlen pillanat alatt – még várni kell kicsit, de amint megszületik, beszámolunk róla.

 

A vendégeket a One Nation Entertainment sétáló pezsgő-pultja fogadta