Ha egyedül érzed magad, bérelj halat!

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 08. 10:42

Hogy mikre nem gondolnak manapság a szállodák? A belgiumi Charleroi reptér hoteljében 3,5 euróért halat és persze a hozzá való akváriumot lehet bérelni, amennyiben a kedves ügyfél egyedül érzi magát, és a tévé helyett a halacskák mozgását szeretné inkább figyelni.

Állítólag éppen a reptéri szállodák azok, amelyekben az utas egyedüllétről panaszkodik: nem mindig utazik családdal, olykor a gép késik és nincs ismerős társaság – egyszóval nincs kihez szólni – állítja a www.alltomresor.se.  Vagy éppen tátogni? Nos, az ötlet úgy látszik bevált, mert többen kérik a halacskákat, mint hinnénk.

Belgiumban 3,5 euróért bérelhet halat és a hozzá való akváriumot a magányos utazó

De nem csupán halakat lehet „lízingelni”, hanem nyulakat és kutyusokat is, amint arról más – például szingapúri hotelek – menedzsmentje is beszámol. Sokan a whiskyjük mellé egy kis kutyát is rendelnek telefonon a portáról, és mindennek semmi akadálya nincs: a bérleti díj fejében a szobát is alaposabban kitakarítják.  Bár hogy ilyenkor a következő vendéget tájékoztatják-e az előző lakókról, arról nem szól a fáma.

A magány XXI. századi jelenségéről van szó – vagy, ha úgy tetszik, a pénz fejében „járó” korlátlan lehetőségekről. Ha valaki emberi hangra vágyik, és társalkodónőt, netán szexpartnert rendelne – nos, ez már egy másik szolgáltatástípus.