Ha világítástechnika, akkor Orion-Molecz

Szerző: PR

Forrás: turizmus.com

 2014. november 05. 16:24

Az Orion-Molecz kiváló név a világítástechnikában, s a név mögött minőségi termékek állnak, négy generációs családi tradícióval, mely mindig szem előtt tartja a vevő érdekeit.

Az üzletházak Bécsben, Grazban, Linzben, Klagenfurtban, Prágában, Pozsonyban és Budapesten segítik megismertetni az Orion-Molecz lámpákat. A termékeket számos hotel  és étterem használja már világszerte, Európa számos nagyvárosában, Japánban és az Emirátusban is.

A termékekről részletes információ található a cég osztrák és magyar honlapján, ahol bármilyen dizájn kiválasztható, a cég ennek megfelelően újítja meg a lobby-t, közösségi tereket, és varázsol különleges hangulatot a szobákba.

 

Az Orion-Molecz nagy hangsúlyt helyez a folyamatos kapcsolattartásra, a mindennapokra, ennek jegyében alkatrészek széles választékával is rendelkezik.

Érdemes tallózni az izzók között is, állandó partnereiknek kedvező áron kínálnak jó minőségű LED, halogén és energiatakarékos fényforrásokat.

Az ORION Leuchtenfabrik Wien honlapján - www.orion.co.at – a cég története, az üzletházak bemutatása, valamint a referenciák mellet a cég katalógusai is megtalálhatóak. (X)