Hamarosan megnyílik a D8 Hotel

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 06. 16:52

Szeptember hónapban nyílik meg Budapest legújabb szállodája, a D8 Hotel a Dorottya utca 8. szám alatt – tudtuk meg az üzemeltető Continental Group ügyvezető igazgatójától, Flesch Tamástól.

A D8 Hotel háromcsillagos superior ’lifestyle’ szálloda Budapest szívében található, pár lépésre a Lánchídtól és a Váci utcától.

Az épületben 121 darab kényelmes, modern, fiatalos szoba fogadja a vendégeket. A standard szobák alapterülete 15 m2, ingyenes WiFi, zuhanyzó, nyitható ablakok, blackout sötétítő függöny, légkondicionálás, síkképernyős TV, széf, fürdőszobai kozmetikumok, továbbá hajszárító tartozik a berendezéshez.

Fiatalos dizájn a szobákban

Fotó: D8

A hotelben kialakítottak maximum négy fő elhelyezésére alkalmas családi szobákat is, amelyek alapterülete 25 m2. A szélessávú wifi ingyenesen elérhető az egész házban, ezen felül egész nap ingyenesen használható internetsarok és a reggeli órákban működő kávésarok várja a vendégeket a lobbiban. Az étterem hideg / meleg reggelit, a lounge bár pedig színes italválasztékot kínál.

Letisztult stílus a fürdőszobában

Fotó: D8

Flesch Tamás lapunknak kiemelte, hogy a Continental Group életében újabb fontos állomás az új fiatalos szálloda. A hotel teljes csapatát kiválasztották már. „Nagyon sok kollégának tudtunk előrelépési lehetőséget biztosítani az új házban, többen gyakornokból lettek főállású munkavállalók” – hangsúlyozta Flesch Tamás.

 

Hajdu Miklós

 

A szálloda igazgatója Hajdu Miklós lett, aki korábban a Sofitel Budapest Chain Bridge-ben volt értékesítési vezető.

Kapcsolódó cikkek

Megnyílt a Hotel Clark

2018. március 12.