Hamarosan nyílik Békéscsaba új szállodája

Szerző: Németh Andrea

 2014. május 09. 14:47

A tervek szerint 2014 júliusától fogadja vendégeit a békési megyeszékhely új, exkluzív kialakítású, négycsillagos szállodája, az Arcanum Hotel.

A békéscsabai üzleti utazók és a megyeszékhely felfedezésére törekvő turisták, illetve a békési térségben csillagtúrázni vágyó vendégeket egyaránt kiszolgálja az új szálloda, mely egy külvárosi, több hektáros parkban fogadja őket idén nyártól.

 

Az Arcanum Hotel 24 szobája összesen 58 fő elhelyezésére alkalmas. Szobáiból egy akadálymentesített, három deluxe minősítésű, valamint a két, legnagyobb alapterülettel rendelkező, 70 és 84 négyzetméteres lakóegység lakosztályként funkcionál majd.

 

A szálloda wellness része, valamint panorámás fitneszterme biztosítja vendégei számára a minőségi pihenést és felüdülést. A kulináris élvezetet a 150 fő befogadására is alkalmas étterem és parkra néző terasz nyújtja, mely ideális helyszín fogadások és exkluzív rendezvények lebonyolításához. Az Arcanum Hotel 400 négyzetméteres tetőterasza zártkörű koktél partik, baráti összejövetelek különleges helyszínéül szolgál.

 

Kapcsolat és bővebb információ: info@arcanumhotel.hu