Hamarosan nyit a Hotel Yacht Siófokon – látványtervekkel

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 16. 16:06

A nemrégiben portfóliójába került két új szálloda után, a Service4You üzemelteti a még idén megnyíló Hotel Yacht****, Wellness & Business Siófokot is. A cég már el is kezdte az előkészületeket a teljesen felújított és kibővített szálloda megnyitására.

A hajdani Hotel Yacht Club teljes felújításával és kibővítésével létrejövő stílusos, ugyanakkor barátságos hangulatú Hotel Yacht Siófok vitorláskikötőjében található, közvetlenül a vízparton, csendes környezetben, ugyanakkor a városközponttól csupán 10 perces sétára.

 

Az új 70 szobás szállodában jelentős gyógyászati és wellnessrészleg áll a vendégek rendelkezésére, valamint egy kiemelkedő felszereltségű, közel 400 fő befogadására alkalmas konferencia-központ, amelynek különlegessége a felső szinten található körpanorámás konferenciaterem.

 

„Az új hotel és a város egyedülálló adottságait alapul véve határoztuk meg a célközönségünket" – mondta Boldizsár Zoltán, a Service4You tulajdonosa. „Megkezdtük a pre-opening tevékenységet, koncentrálva az értékesítésre. Meggyőződésünk, hogy magas színvonalú, vonzó szolgáltatást tudunk nyújtani az egyéni vendégeknek és az üzleti ügyfélkörnek egyaránt. A hotel kiemelkedik a helyi szálláslehetőségek sorából mind a wellnesskínálata, mind a rendezvényi és konferenciakapacitása alapján" – tette hozzá.

 

Klemm Balázs, a Service4You tulajdonos-ügyvezetője rámutatott, hogy a Hotel Yacht egyértelműen illeszkedik a Servie4You által meghatározott irányvonalhoz és általa tovább bővül a vállalat kezelésében lévő szállodák köre, amelyek magas színvonalú szolgáltatással várják a vendégeket. „Üzleti partnereink után hamarosan a nagyközönség is megismerkedet a ház szolgáltatásaival, illetve speciális, nyitási csomagajánlatainkkal" – mondta.

 

A bejelentés kapcsán Waller Kornél, a szállodát tulajdonló SH-Fejlesztő Kft. ügyvezető igazgatója a kiváló lokációt, a tó közelségét és a megvalósuló ház szolgáltatásait emelte ki. „Négy szinten, 205 férőhellyel bővítjük Siófok vendégváró lehetőségeit. Az egészségügyi részleg 440 négyzetméteren helyezkedik el, 360 négyzetméteren alakítjuk ki a wellnessrészleget, melyben számos élményelem is helyet kap, és csaknem 500 négyzetméteren terül el a konferencia-központ. További tervezett szolgáltatások a bár és a kapcsolódó szórakoztató részek – biliárd, darts, játékasztal –, kids' klub, business corner és tetőterasz koktélbárral." Az ügyvezető megemlítette, hogy a beruházás nem tudott volna megvalósulni az Európai Unió majd egymilliárd forintos támogatása nélkül.

A Service4You portfóliójába számos népszerű és magas színvonalú szálloda tartozik. A legfrissebb portfólióelemek az ETO Park Hotel és a Science Hotel.