Handy - itt az új szállodai okostelefon!

Forrás: turizmus.com

 2017. február 09. 18:40

A napokban Budapesten megrendezett HOTCO konferencián debütált először Magyarországon a Handy, amely a hongkongi székhelyű, 4 éve start-upként indult cég, a Tink Labs Ltd. csúcsterméke.

A Tink Labs egy technológiai inkubátor, melynek innovatív fejlesztése egy új mérföldkő az utazási technológiák fejlődésében. Ez a szállodai partnereken keresztül bevezetett multifunkcionális készülék, a Handy magában hordozza egy privát mobiltelefon funkcióit, kombinálva azt a szállodákban található szobai telefonokon keresztül elérhető szolgáltatásokkal és még ennél is többet.

A hotel vendégei ugyanis kivihetik a Handyt a szállodán kívülre is, ahonnan korlátlan WiFi-t használva, nemzetközi és helyi hívásokat is bonyolítva maradhatnak online és fedezhetik fel az adott desztináció szépségeit a Handy City Guide funkciójan keresztül. Minden készülék az adott szálloda egyedi szolgáltatásait tartalmazza testreszabva, így a vendégek kényelmesen rendelhetnek spa- vagy roomservice szolgáltatásokat akár a városból is.

A szállodai vendégek számára mindez ingyenes, így igazi értéket képviselve egyre keresettebb és népszerűbb az utazók körében.

A hotelek számára pedig egy kiváló eszköz, amely nem csak extra bevételt generál és innovatív marketing platformot biztosít, de lehetővé teszi a folyamatos kommunikációt a vendégekkel, növeli a vendégelégedettséget, ezáltal pedig a Tripadvisoron belüli rangsort is, amely szintén újabb bevételnövekedéshez vezet.

A Handy szállodai okostelefon fejlesztése az első lépcső abban a Tink Labs általi célkitűzésben, miszerint a globális utazási szokások megváltoztak és erre az érintett szolgáltatói szektornak is reagálnia szükséges.

A partnerek és végfelhasználók körében egyaránt nagyon pozitív a termék fogadtatása és az ázsiai bevezetést követően, immáron több mint 120 000 szállodai szobában Európa-szerte is elérhető a Handy. A termék ingyenesen kipróbálható 3 hónapra és a tesztperiódus után eddig még mindegyik szálloda megrendelte az okostelefont. A rohamosan növekvő megrendelések következtében a gyártó cég a Foxconn, illetve a disztribúcós központok is megnövelték kapacitásaikat a termékek szállítási és installációs idejének lerövidítése érdekében.

A Handy szállodai okostelefon magyarországi piacon történő bevezetéséért Stelkovics Judit szállodai szakember felel.

Információ: https://www.handy.travel/