Harbula Gyula 75

Forrás: turizmus.com

 2015. február 12. 20:19

A magyar szállodaipar egyik meghatározó alakját, Harbula Gyulát köszöntötték 75. születésnapja alkalmából, a Danubius Hotel Gellértben, február 12-én.

Az egyik legsikeresebb magyar szállodalánc korábbi vezérigazgatója elévülhetetlen érdemeket szerzett az Accor magyarországi megjelenésének koordinálásában, s ezáltal, a világ legnagyobb szállodaláncának bevonásában a magyar turizmus vérkeringésébe.

A tiszteletére adott díszebéden – amelynek nem véletlenül volt a helyszíne az a szálloda, ahol, tanulóként kezdte szállodai pályafutását – a korábbi kollégák, az évekkel, évtizedekkel ezelőtt konkurens cégek vezetői elevenítették fel a magyar turizmus hőskorát és a rendszerváltás utáni évek sikertörténeteit.

 

Csárdás Ferenc felvételén, balról jobbra:

Buvári Tamás (korábban a HungarHotels vezérigazgatója)

Kovács István (MSZÉSZ főtitkár, korábban az Atrium Hyatt igazgatója)

Niklai Ákos (MSZÉSZ elnök, korábban a Hotel Forum igazgatója, majd az MT Zrt. elnöke)

Harbula Gyula (korábban az IBUSZ párizsi képviselője, a Pannonia Szálloda és Vendéglátó Vállalat Ferihegyi igazgatóságának igazgatója, a Pannonia Hotels, később az Accor-Pannonia Zrt. vezérigazgatója)

Csizmadia László (FATOSZ elnök, korábban a KVIF főigazgatója)

Deák Imre (a Danubius Hotels NyRt vezérigazgatója)

Szebeni Zsolt (a Turizmus Kft. ügyvezetője)

Walkó Miklós (korábban az IBUSZ vezérigazgató-helyettese, a Hotel InterContinental igazgató-helyettese, az MT Rt. frankfurti és New York-i képviselője)

Szauter István (korábban az OIH osztályvezetője, majd az ACCOR – Pannonia fejlesztési igazgatója)

Meggyes István (korábban a HungarHotels vezérigazgató-helyettese, az OIH elnöke, az MT Zrt. vezérigazgatója, valamint frankfurti képviselője)

Betegh Sándor (korábban a Danubius Hotels vezérigazgatója)

 

Harbula Gyula felvágja és szervírozza az ünnepi tortát