Harkányban bővült a gyermekbarát szállodák köre

Forrás: turizmus.com

 2018. február 23. 12:15

A KidsOasis minősített családbarát szálláshelyek legújabb tagja a harkányi Dráva Hotel Thermal Resort.

A szálláshely február 13-án szerezte meg a 4 szélforgós minősítést, a védjegytáblát és tanúsítványt Gyetvainé Zováth Anikó átadta át a szálloda vezetőségének.

A minősítést 2 hónapos felkészítési időszak előzte meg. Mostantól a szállodába érkező kisbabás családnak nem kell a fél háztartást becsomagolnia, hiszen a szobai eszközökön kívül, kérésre rendelkezésre áll babakocsi, babyphone is. A 87 szobával és 20 apartmannal rendelkező szálláshely mindegyik családtípus igényeinek megfelel.

Dráva Hotel Thermal Resort

A játszótéren kívül mezítlábas park, kerti tó, teniszpálya, trambulin, kerti sakk, sőt egy állatsimogató is várja a kicsiket és nagyobbakat. A szálláshely több generációs utazásra is alkalmas, hiszen a gyógyvíz kádfürdő formájában igénybe vehető a szállodában is.

A játszószobába a kicsiket várják, míg a tinik a szálloda sporteszközeit és a csocsót, biliárdot használhatják. A négy szélforgós minősítés részeként hétvégén és kiemelt időszakban a szálloda animációt is nyújt a gyerekeknek, és az étteremben gyermekeknek szánt svédasztal, étlap és gyereksarok is található.