Harmadszor is olasz gasztronómiai világhét

Forrás: turizmus.com

 2018. november 20. 15:38

Az Olasz Külkereskedelmi Intézet (ITA) a harmadik alkalommal megrendezendő Olasz Gasztronómiai Világhét alkalmából borkóstoló mesterkurzust és olasz magyar üzleti találkozókat szervez, melyre szeretettel várja az érdeklődőket.

Barbara Tamburini borszakértő “Hagyomány és minőség. Utazás a regionális olasz borok világában” címmel tart előadást, mely során egy-egy kiválasztott bor bemutatásán és ízlelésén keresztül kalauzolja el a résztvevőket Olaszország neves borvidékeire.

Előzetes program:
Regisztráció: 8.30.-9.00
Céges találkozók: 9.00-11.00
Borkóstoló szeminárium: 11.00-13.00
Céges találkozók: 13.00-16.00

Időpont: 2018. november 22. (csütörtök) 9:00 óra

Helyszín: Hotel Marriott, Erzsébet bálterem  (cím: 1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 4.)

A szemináriumon az alábbi borok kerülnek bemutatásra: Vigna Dorata Franciacorta Brut, Fiorfiore, Donnachiara Greco di Tufo, Traminer Aromatico, Barolo, Montepulciano D'Abruzzo Riserva CollineTeramane, Brunello di Montalcino, Le Sabbie dell’Etna, Primitivo di Manduria 'Sessantanni', CorteGiara.

A szeminárium előtt és azt követően b2b találkozókra kerül sor. A résztvevő 10 olasz cég elsősorban bor, grappa, édességek, olíva és egyéb autentikus mediterrán termékeikkel szeretnék megismertetni a magyar piacot.

A rendezvény mindkét szekcióján való részvétel meghívott vendégeink számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet ide kattintva érhet el.

Részvételi szándékát kérjük jelezze felénk, lehetőség szerint november 20-ig a budapest@ice.it email címen.

(X)

Kapcsolódó cikkek