Három nap a rockzene jegyében a Balatonnál

Forrás: turizmus.com

 2015. augusztus 05. 15:13

Augusztus 7-9. között rendezik meg Balatonszemesen a Rockpart '15 fesztivált, amely 2013 óta vonzza a rock és metál zenék kedvelőit.

A rendezvény nem titkolt célja, hogy a Balaton-partot augusztus elején ellássa jóféle rock, metál és punk zenével, bátran szemezgetve a hazai és a külföldi banda kínálatból.

A fesztivál helyszíne Balatonszemes, ahol a hely baráti hangulata remek kulissza, ha pedig ehhez még hozzávesszük a teljesen korrekt árakat és a külföldi bandákkal spékelt felhozatalt, tényleg nem sok ellenkezni való marad – fogalmaznak a fesztivál weboldalán.

Ami még szintén vonzó, hogy a MÁV-Start ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a Fesztiválra utazóknak, bármely belföldi állomásról Balatonszemesre.

Az alkalmi menettérti kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, csak másodosztályon vehető igénybe, elsőosztályon a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. A jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén, a balatonszemesi strandnál található információs pultnál lebélyegezték.

Info: http://rockpart.hu/