Három szakmabeli családdal jön a Turizmus Café ünnepi különkiadása

Forrás: turizmus.com

 2021. december 17. 16:28

December 21. és január 5. között három alkalommal találkozhatnak szakmai talkshow-sorozatunkkal a képernyőkön. A Turizmus Café mindhárom adásába egy-egy családot hívunk ezúttal is könnyed beszélgetésre.

Éppen egy éve indítottuk útjára szakmai talkshow-sorozatunkat, a Turizmus Cafét, amelyeknek online követhető műsorába hónapról hónapra a turizmus-vendéglátás ágazat illusztris szereplőit hívtuk meg egy személyes, könnyed beszélgetésre. Az eddigi hét adásban beszélgetőpartnereink minden alkalommal a szakma széles körben ismert, vagy éppen kevésbé ismert, de a saját területük nagyon is meghatározó szereplői voltak.

Ezt a trendet folytatjuk a Turizmus Café év végi különkiadásában is, amelynek különlegessége, hogy nem is egy, hanem három részből áll. Így december 21. és január 5. között három alkalommal találkozhatnak velünk és vendégeinkkel a képernyőkön.

 

December 21: Fleschék

Az első, ünnepi adásban december 21-én (kedd) reggel 9 órakor a szállodás berkeken kívül is közismert szakember, Flesch Tamás és felesége, Patakfalvi Réka, valamint testvére Flesch Gábor lesz a vendégünk, akik mindhárman tulajdonosok a Continental Groupban. Nemcsak az derül majd ki a műsorban, hogy ki mit csinál a szálloda- és utazási irodai piacon egyaránt jelen lévő cégben, de bizton számíthatunk olyan történetekre is, amelyek a családi asztalnál szoktak előkerülni – különösen, mivel velük érkezik a műsorba a két fivér édesapja, Flesch Péter is.

Érdemes már most csatlakoznia az első ünnepi adás Facebook-eseményéhez, hogy ne maradjon le az online közvetítés indulásáról!

 

December 29: Csordásék

A két ünnep között sem hagyjuk szakmai csemege nélkül Önöket. December 29-én a Csordás család tagjaival beszélgetünk, akik szintén mindannyian letették a névjegyüket a turizmusban. Csordás Imre, az Accent Hotels ügyvezető igazgatója, Csordás Tamás, a családi vállalkozásban működő Dynamic Tours ügyvezetője, valamint édesapjuk, id. Csordás Imre, korábban szintén szállodás szakember, többek között elmeséli majd, ki milyen egyenes, vagy éppen kerülő úton érkezett a turizmus világába.

 

Január 5: Selmecziék

Kezdjék velünk a 2022-es esztendőt is rögtön az első héten! Január 5-én ismét egy házaspárral beszélgetünk, ezúttal a vendéglátás területéről. Selmeczi Vilmost, a Waldorf Gastro & More tulajdonos ügyvezetőjét és feleségét, Selmeczi-Soós Dorottyát, a cégcsoport értékesítési és marketingigazgatóját többek között az együtt dolgozás nehézségeiről, valamint további fejlesztési terveikről is kérdezzük.

A Turizmus Café-ban hagyomány, hogy a meghívott vendégeket elsősorban saját magukról faggatjuk azzal a céllal, hogy megmutassuk a szakember mögött megbúvó személyiséget is, és ágazat aktuális ügyeiről is könnyed hangvételben diskurálunk.

Várjuk Önöket a képernyők elé az év végén és az új esztendőben is!

A Turizmus Kft. csapata

(Az adások stratégiai partnere a Visual Europe Group, főtámogatója a Széchenyi Pihenő Kártya.)